TaYHY:n ajankohtaiset yt-nostot 2021

Kokoamme tälle sivulle nostoja Tampereen yliopistossa syyskuussa 2021 käynnistyneestä, merkittäviin irtisanomisiin tähtäävästä yt-menettelystä. Tarkempi viestintä henkilökuntayhdistyksen jäsenille tapahtuu sähköpostitse jäsentiedotteiden sekä jäsentilaisuuksien kautta. 

Voit halutessasi lähettää tämän sivun lopusta löytyvällä lomakkeella yhdistyksen toimijoille ja luottamushenkilöille terveisiä tai kysymyksiä.

1.10.2021 

Luottamushenkilöiden yhteinen tiedote kritisoi yt-päätöksen menettelyä 

Tampereen yliopiston piirissä toimivat liitot julkaisivat tänään yhteisen tiedotteen, jossa ihmettelemme, miten päätös merkittäviin irtisanomisiin tähtäävästä yt-menettelystä on tehty. Päätöksenteon tukena käytetyt tiedot ovat olleet niukat eikä keskustelua vaihtoehdoista ole käyty. Talouden tasapainottamista olisi ollut myös mahdollista suunnitella yhdessä henkilöstön kanssa.  Lue tiedote Pron sivuilta.

28.9. 2021

Luottarikahvit jäsenille 30.9.

Kutsulinkki torstaina 30.9. klo 13:15-14:45 pidettäville luottarikahveille on lähetetty jäsenille sähköpostitse. Virtuaalisilla luottarikahveilla käsittelemme yliopiston yt-prosessin ajankohtaisia vaiheita ja muita henkilöstöä koskevia kysmyksiä. 

24.9.2021 

Pro on vahvasti tukena Tampereen yliopiston yt-neuvotteluissa

Tampereen yliopiston isot yt-neuvottelut ovat käynnissä. Yliopiston luottamusmiesten tueksi on perustettu asiantuntijoista koostuva työryhmä, joka auttaa neuvottelijoita. 

Lue Pron tiedote

23.9.2021 

Vähennykset vaarantavat Tampereen yliopiston toiminnan

Ammattiliitto Pron puheenjohtaja Jorma Malinen on tyrmistynyt Tampereen yliopiston vähennysaikeista. Leikkaukset vaikuttavat väistämättä opetuksen ja tutkimuksen laatuun.  

Lue Pron tiedote 

20.9.2021

Jäsentiedote yt-teemassa

Jäsentiedote julkaistu jäsenten omassa Team-ryhmässä sekä lähetetty jäsenille sähköpostitse. Tiedotteessa ajankohtaisia nostoja YT-menettelystä kertovaan materiaaleihin ja tilaisuuksiin sekä yhdistyksen ja luottamushenkilöiden tukeen. 

-------------------------------------------------------

Lomake jäsenten kysymyksille ja terveisille

Tällä lomakkeella jäsenet voivat lähettää terveisiä tai kysymyksiä Tampereen yliopiston henkilökuntayhdistykselle ja sen luottamushenkilöille.  Kysymyksiä huomioidaan myös yhdistyksen viestinässä ja yhteisissä tilaisuuksissa. Mikäli toivot vastausta henkilökohtaisesti, voit jättää lomakkeelle sähköpostiosoitteesi. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. 

Viestin sisältö *