Tampereen yliopiston henkilökuntaryhdistys ry, tuttavallisemmin TaYHY, kokoaa yhteen Tampereen yliopistossa sekä TAY-palveluissa työskentelevä henkilöstöä. Yhdistyksessä ovat edustettuna laajasti eri ammattiryhmät hallinnosta it-osaajiin, laboratoriohenkilöstöstä opettajiin sekä kirjastolaisista virastomestareihin.

Tampereen yliopiston henkilökuntayhdistys on ollut aktiivinen toimija yliopistoyhteisössä jo 65 vuoden ajan. Yhdistyksen tehtävänä on huolehtia jäsenistön edunvalvonnasta, pitää yliopiston toiminnassa ja päätöksenteossa esillä henkilöstön näkökulmaa ja tukea osaltaan työyhteisöjä ja henkilökunnan voimavaroja.

TaYHY:n jäsenet kuuluvat Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL:ään. Liitolla on vahva osaaminen yliopistokentällä ja se tukee aktiivisesti yhdistysten edunvalvontaosaamista. Ylemmällä tasolla etujamme valvoo Palkansaajajärjestö Pardia ja kattojärjestö STTK.

Toimihenkilöt 2018

Jorma Viikki

Jorma Viikki toimii yhdistyksen
puheenjohtajana kaudella 2017-2018.

Ota yhteyttä TaYHY:n toimihenkilöihin tai kerro ideoita ja anna palautetta. Mikäli haluat, että olemme sinuun yhteydessä, jätäthän lomakkeelle yhteystietosi.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.