Ehdota luottamushenkilöitä

2.5.2022

Tampereen yliopistossa työskentelevä TaYHY:n jäsen, tee ehdotuksesi kahdesta pääluottamushenkilöstä, luottamushenkilöstä ja henkilökohtaisesta varaluottamushenkilöstä tehtäväalueittain 15.5.2022 mennessä.

Voit ehdottaa pääluottamushenkilöitä mistä tahansa tehtäväalueesta sekä oman tehtäväalueesi luottamushenkilöä ja varaluottamushenkilöä henkilöiden annettua suostumuksensa ehdokkaaksi asettamisesta.

Onko lähelläsi joku, joka voisi kouluttautua henkilöstön edustajaksi luottamustoimeen? Keskustele hänen kanssaan ja kannusta ehdokkaaksi. Kenenkään ei odoteta osaavan yliopistojen työehtosopimusta ja siihen liittyviä lakeja ja asetuksia. Tehtäviin saa koulutusta Ammattiliitto Pron koulutuksissa ja tukea kokeneilta luottamushenkilöiltä.

Tee esityksesi yhdistyksen verkkosivujen lomakkeella. Sekä ehdottajan että ehdokkaan tulee olla yhdistyksen jäsen, ehdottajan nimi säilyy luottamuksellisena. Jäsen ei voi esittää itseään luottamushenkilöksi. Valintakokoukseen tuodaan esitykset luottamushenkilöiksi sekä suostumukset esitettäviltä henkilöiltä. Nykyiset luottamushenkilöt näet yhdistyksen verkkosivuilta.

Kutsu luottamushenkilöiden valintakokoukseen on lähetetty jäsenille sähköpostitse. Tervetuloa!