Lähde mukaan yhdistyksen toimintaan

3.12.2021

Tampereen yliopiston henkilökuntayhdistys tekee 16.12. järjestettävässä syyskokouksessaan henkilövalintoja tulevalle vuodelle. Hallituksen jäsenistä ovat vuosittain puolet erovuoroisiaa,  ja heidän tilalleen valitaan uudet hallituksen jäsenet ja henkilökohtaiset varajäsenet seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2022-2023. 

Yhdistyksen toiminta pysyy virkeänä, kun mukaan saadaan joka vuosi uusia toimijoita. Olisitko sinä kiinnostunut lähtemään mukaan hallituksen työhön varsinaisena tai varajäsenenä? Toimikauden alussa hallitus valitsee lisäksi joukostaan toimihenkilöt (sihteeri, tiedottaja, taloudenhoitaja, jäsensihteeri). Puheenjohtajat valitaan kahden vuoden välein.  

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksestasi tulla mukaan yhdistyksen aktiivien joukkoon. Kaikki kädet ovat tärkeitä yhdistyksen toiminnan ja elinvoimaisuuden turvaamiseksi. Ilmoitus kiinnostuksesta tällä lomakkeella ei ole vielä sitäva, mutta lomakkeen tietoja hyödynnetään kokouksessa tehtävissä esityksissä. Lopullinen kokoonpano päätetään vuosikokouksessa.

Tehtävät, joista olen kiinnostunut (voit valita useamman)