Lumikuningatar-jääshow tammikuussa 2022

  • ma 3.1.2022 klo 1921
  • UROS LIVE -areena

TaYHY on varannut yhteensä 100 lippua maanantaina 3.1.2022 Uros live -areenalla esitettävään Lumikuningatar-jääshow'hun. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa ma 8.3.2021 klo 9.00 ja päättyy kun liput on varattu loppuun, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 10.3.2021 klo 20.00. 

Yhdistys maksaa lipusta puolet, jolloin jäsenen omavastuuosuudeksi jää 35,50 euroa per lippu. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja varaamalla lipun / liput jäsen sitoutuu maksamaan lippujen omavastuuhinnan. Ohjeet omavastuuosuuden maksamisesta lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin. 

Kukin jäsen voi varata itselleen max. kaksi lippua ja ottaa tapahtumaan mukaan haluamansa seuralaisen. Huomaathan, että kaksi lippua varattaessa jokaiselle osallistujalle tulee täyttää ilmoittautumislomake erikseen. Pelkkä maininta seuralaisesta omalla ilmoittautumislomakkeella ei siis riitä varaamaan toista lippua. 

Liput on varattu A-katsomon A9- ja A10- lohkoista. Maanantain esitys on suomenkielinen.  

Ilmoittaudu mukaan täällä 8.3. alkaen

Lumikuningatar-jääshow

H. C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuva, rakastettu ja taianomainen Lumikuningatar-tarina tuodaan ensimmäistä kertaa jäälle Suomessa Uros Live -areenalla Tampereella. Jäällä nähdään maamme kansainvälisesti nimekkäimmät taitoluistelijat sekä tunnetut jääkiekkotähdet. Elämys on täynnä sykähdyttäviä hetkiä ja jännitystä, kun hyvä ja paha ottavat mittaa toisistaan. Luistelun, jääkiekon, musiikin, tanssin ja esittävän taiteen yhdistelmä sekä visuaalinen ilotulitus on ainutkertainen tapahtuma koko perheelle. Klassikkotarina Lumikuningattaresta saa jäällä uuden sovituksen, jonka sävellyksestä vastaa Tuomas Kantelinen. 

Lumikuningattaren roolissa nähdään taitoluistelun viisinkertainen suomenmestari ja kolminkertainen EM-mitalisti Kiira Korpi. Jäällä esiintyy Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö. Mukana ovat jäätanssin euroopanmestarit ja moninkertaiset MM- ja EM-mitalistit Susanna Rahkamo ja Petri Kokko sekä taitoluistelija Mila Kajas

Maamme tunnetuimmista jääkiekkoilijoista ovat mukana pitkän NHL-uran tehnyt Niklas Hagman, Tappara-ikoni Pekka Saravo sekä maajoukkuekapteeni ja Suomen menestyneimpiin naisjääkiekkoilijoihin lukeutuva Jenni Hiirikoski. Jäällä nähdään myös MM-kultajoukkueen ja Jokerien KHL-joukkueen kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila

Jäälle luistelee myös maamme kansainvälisesti menestynein muodostelmaluistelujoukkue Marigold Ice Unity. Näyttävistä joukkokohtauksista vastaa 13-kertainen MM-mitalijoukkue Marigold IceUnityn legendaarinen Anu ”Jääskis” Oksanen. Jääshow’n toteuttavat kansainvälisesti tunnetut valosuunnittelun, ohjauksen, käsikirjoituksen ja puvustuksen ammattilaiset. Suurtuotannon käsikirjoittaja ja konseptoija on kanadalainen Melissa A. Thompson, joka tunnetaan mm. Cirque du Soleilin tuotantojen konsepteista. 

Lumikuningattareen musiikin on säveltänyt Suomen kansainvälisesti menestynein elokuvasäveltäjä Tuomas Kantelinen. Show’n visualistina ja valosuunnittelijana toimii maailman suurimpien areenoiden ja tuotantojen visualisti ja kansainvälistä mainetta Cirque de Soleilin tuotannoissakin niittänyt Mikki Kunttu

Ohjauksesta vastaa merkittävistä musikaali- ja areenatuotannoista sekä menestyneistä jääkoreografioista tunnettu Reija Wäre, pukusuunnittelusta Suomen kansainvälisesti tunnustetuin pukusuunnittelija Erika Turunen ja joukkokohtausten jääkoreografiasta mm. Marigold IceUnitynkin valmennuksesta tuttu Anu ”Jääskis” Oksanen.

Kuva: Tampere-talo