Ilmoittaudu mukaan Sorin Sirkukseen 

TaYHY on varannut 100 lippua Sorin Sirkuksen joulushow Soilun sunnuntain 21.11. klo 14 näytökseen. Yhdistyksen jäsen voi  varata lipun itselleen sekä korkeintaan neljälle läheiselleen (max. 5 lippua / jäsen). Lipun omavastuuhinta on 10 euroa. Hinta on sama jäsenelle ja hänen läheisilleen.   

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 11.10. klo 09.00 ja päättyy kun kaikki sata lippua on varattu. Ilmoittautumalla jäsen sitoutuu maksamaan oman ja perheenjäsentensä lipun omavastuuosuuden (10 e / lippu). 

Huom! Varataksesi useamman lipun, täytä ja lähetä jokaista osallistujaa kohden oma ilmoittautumislomakkeensa. Yksi lähetetty ilmoittautumislomake vastaa yhtä pääsylippua! 

Tarkemmat tiedot lippujen maksamisesta ja lunastuksesta saat lähempänä tapahtuman ajankohtaa. 

Mikäli et näe tällä sivulla ilmoittautumislomaketta 11.10. klo 9 jälkeisenä aikana, liput on valitettavasti varattu loppuun. Mahdollisia peruutuspaikkoja voit tiedustella myöhemmin osoitteesta tayhy@tuni.fi.  

Lisätietoja antaa: Sari Luokkala (etunimi.sukunimi@tuni.fi)

Ilmoittautuminen Sorin Sirkuksen joulushow'hun. Tällä lomakkeella voit varata kerrallaan yhden lipun. Täytäthän siis jokaista lippuvarausta kohden oman lomakkeensa! 

Tietoa varauksesta *