Jäsenristeily Tallinnaan

Aika: 30.-31.8.2019
Paikka: Helsinki-Tallinna-Helsinki

Tampereen yliopiston henkilökuntayhdistys järjestää 30.-31.8. jäsenristeilyn Tallinnaan. Lähtö on perjantaina n. klo 14 (tarkentuu vielä) keskustakampukselta (Kalevantie 4) ja paluu lauantaina noin klo 19.30.

Jäsenen omavastuuhinta risteilylle on 40 euroa. Hinta sisältää bussikuljetuksen Helsingin Länsisatamaan ja takaisin, yöpymisen 2hh B2-hytissä, buffet-illallisen perjantaina klo 17.30 sekä lauantaina meriaamiaisen.

Risteilylaivana on Silja Europa.Tallinnassa on mahdollista nousta maihin lauantaiaamuna. Laiva lähtee kohti Helsinkiä kello 12.30 (maihinnousu erillisten ohjeiden mukaan).

Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 13.6. yhdistyksen verkkosivuilla. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista ilmoittaa tieto mahdollisesta hyttikaverista.

Ilmoittautua voi 31.7. asti (tai kun paikat täyttyvät). Ilmoittautumisajan jälkeen perutuksesta peritään jäsenen omavastuuhinta 40 euroa.

Mikäli heinäkuun loppuun mennessä jää paikkoja täyttämättä, on mahdollista ilmoittaa mukaan avec / yksi perheenjäsen hintaan 70 euroa. Avecien mahdollinen ilmoittutuminen avautuu 1.8. ja päättyy 4.8.

Tiedot omavastuuhinnan maksamisesta toimitetaan ilmoittautuneille erikseen.

Lisätietoja risteilystä antaa 30.6. asti Sari Luokkala (etunimi.sukunimi@tuni.fi).