Lumikuningatar 2022

TaYHY on varannut yhteensä 100 lippua maanantaina 3.1.2022 Uros live -areenalla esitettävään Lumikuningatar-jääshow'hun. Ilmoittautuminen alkaa tällä sivulla maanantaina 8.3.2021 klo 9.00 ja päättyy kun liput on varattu loppuun, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 10.3.2021 klo 20.00. 

Yhdistys maksaa lippujen hinnasta puolet, jolloin jäsenen omavastuuosuudeksi jää 35,50 euroa per lippu. Kukin jäsen voi varata itselleen enintään kaksi lippua ja ottaa halutessaan tapahtumaan mukaan seuralaisen. Seuralaisen lipun omavastuuhinta on myös 35,50 euroa (aikuiselle ja lapselle sama hinta). 

Ilmoittaudu tällä lomakkeella mukaan Lumikuningatar-jääshow'hun!

Ilmoittautumiset ovat sitovia, ja varaamalla itselleen yhden tai kaksi lippua jäsen sitoutuu maksamaan yhdistykselle lipun / lippujen omavastuuosuuden. Ohjeet lippujen maksamisesta ja toimittamisesta lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin. 

Huomaathan, että mikäli haluat varata lipun sekä itsellesi että seuralaisellesi, täytä molemmille erikseen oma ilmoittautumislomakkeensa. Lomakkeella on laskuri, joka päättelee lähetettyjen lomakkeiden perusteella, kuinka paljon lippuja on vielä varattavissa. Pelkkä maininta seuralaisesta omalla ilmoittautumisen lisätiedoissa ei siis valitettavasti riitä seuralaisen lipun varaamiseksi. 

Tietoa varauksesta (muista täyttää erikseen lomakkeet sekä itsellesi että seuralaisellesi) *