Blogi

TaYHY-blogi

English translation of Jorma Viikki's speech on the opening day

6.9.2018
Jorma Viikki spoke on behalf of the University of Tampere staff at the opening ceremony of the academic year 2018 – 2019.

Henkilöstön puheenvuoro yliopiston avajaisissa

5.9.2018
Nykymuotoisen Tampereen yliopiston avajaisia vietettiin 5.9. Juhlassa henkilöstön puheenvuoron piti TaYHY:n puheenjohtaja Jorma Viikki.

Kohti konsistoria - Ismo kiittää äänestäjiä

3.4.2018
Lämmin kiitos kaikille äänestäjille sekä lukuisille TaYHY:n toimihenkilöille ja jäsenille vaalityön tekemisestä.

Tutustu TaYHY:n ehdokkaaseen konsistorin vaalissa

14.3.2018
TaYHY:n hallitus on asettanut TaYHY:n viralliseksi ehdokkaaksi konsistorin vaalissa erikoissuunnittelija Ismo Isopoussun. Ismo on ehdokkaana muun henkilöstön edustajan paikkaan. Sähköinen äänestys on käynnissä 19.-26.3.

Ensimmäisen konsistorin vaali

12.3.2018
Parhaillaan valmistaudutaan uuden yliopiston ensimmäisen konsistorin vaaliin. Konsistori on yliopistolain tarkoittama koko yliopistoyhteisön monijäseninen hallintoelin, johon valitaan 19 jäsentä vaalisäännön mukaisesti.

Ajatuksia yhdistyksen viestinnästä vuonna 2018

2.3.2018
Muistan elävästi, kun yhdistyksen edelliset verkkosivut otettiin käyttöön vuonna 2012, yhdistyksen 60-vuotisjuhlavuoden tohinassa. Viestinnän parissa aika ja työkalut muuttuvat nopeasti, ja samalla myös odotukset viestintää kohtaan kasvavat.

Paluu tulevaisuuden työelämään (julkaistu 10/2015)

22.9.2017
"Palauta avaimet sitten kun jäät eläkkeelle", sanoi kokenut virastomestari, joka luovutti minulle ensimmäisen avaimeni kolmen hengen työhuoneeseen Tampereen yliopiston päärakennuksessa. Tulin kymmenen vuotta sitten opintoihin liittyvään työharjoitteluun ja tykästyin yliopistoon työpaikkana kertaheitolla. Harjoittelun jälkeen jatkoin työntekoa pätkien ja sijaisuuksien muodossa.
RSS ATOM

TaYHY:n blogiin otetaan vastaan aiheideoita ja jäsenten kirjoituksia ajankohtaisista henkilöstöä tai työelämää koskevista aiheista. Omat vinkkisi ja kirjoitusehdotuksesi voit jättää yhdistyksen palautelomakkeella.