TaYHY:n syyskokous ja pikkujoulu

Aika: 14.12.2018 klo 17:00
Paikka: Työväenmuseo Werstas

Tervetuloa TaYHY:n syyskokoukseen ja pikkujouluun!

 

Tampereen yliopiston henkilökuntayhdistys järjestää yhdistetyn syyskokouksen ja pikkujoulun perjantaina 14.12. klo 17.00. Työväenmuseo Werstaassa. Tilaisuus on tarkoitettu sekä nykyisen TaYHY:n että nykyisen TTYHY:n jäsenille, sillä yhdistykset yhdistyvät virallisesti Joulukuussa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 05.12. Muistathan ilmoittaa samalla mahdollisista erikoisruokavalioistasi.

Aloitamme illan klo 17.00 yhdistyksen sääntömääräisellä syyskokouksella Werstaan Auditoriossa Väinö. Kokouksessa valitaan mm. uusimuotoisen yhdistyksen hallitus ja puheenjohtajisto sekä hyväksytään yhdistyksen toimintasuunnitelma vuodelle 2019. Varsinainen kokouskutsu lähetetään myöhemmin, ja sen yhteydessä tulemme kysymään teiltä myös kiinnostusta yhdistyksen toimihenkilötehtäviin.

Kokouksesta siirrymme jouhevasti jatkamaan iltaa yhteisten pikkujoulujen merkeissä juhlatila Berteliin. TaYHY:ssa pikkujoulu tarkoittaa perinteisesti hyvää ruokaa ja iloista yhdessäoloa. Illan aikana on myös hyvää aikaa tutustua kollegoihin kaikilta tulevan Tampereen yliopiston kampuksilta. 

Toivotamme kaikki Tampereen yliopiston henkilökuntayhdistyksen uudet ja vanhat jäsenet lämpimästi mukaan päättämään uudella kokonpanolla starttaavan yhdistyksen seuraavista askelista sekä nauttimaan yhteisistä pikkujouluista!

Lisätietoa pikkujouluista antavat:

 

TaYHY: Sari Luokkala (sari.luokkala@uta.fi)

TTYHY: Anu Mastola (anu.mastola@tut.fi)

 

Tervetuloa!