Tervetuloa TaYHY:n verkkosivuille!

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat

Syyskokous ja pikkujoulut KE 13.12. (huomaa muutos päivämäärässä!)

Tampereen yliopiston henkilökuntayhdistyksen sääntömääräinen syyskokous sekä kokouksen yhteydessä perinteisesti pidetyt pikkujoulut järjestetään ennakkotiedosta poiketen keskiviikkona 13.12.2017 klo 17 alkaen.

Paikkana on Kaupin kampus ja siellä ARVO-rakennuksen Keltainen sali. Yhdistys järjestää tarvitseville ja siitä etukäteen ilmoittaneille kuljetuksen Keskustakampukselta Kauppiin.

Tilaisuus aloitetaan syyskokouksella, jossa käsitellään mm. yhdistyksen toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2018 sekä valitaan puolet hallituksen jäsenistä ja heidän varajäsenistään erovuorossa olevien tilalle. Tarkempi kokouskutsu toimitetaan erikseen.

Ilmoittautua voi aina 29.11. asti. Linkki ilmoittautumislomakkeelle on lähetetty 8.11. kaikkien jäsenten sähköposteihin.

Cats-musikaali Tampereella

TaYHY on varannut lippuja Cats-musikaaliin Tampereen Teatteriin seuraavana ystävänpäivänä eli 14.2.2018. Ilmoittautuminen on käynnissä.

***

Yhdistyksen menneistä tapahtumista löytyy tarkempaa tietoa kohdasta tapahtumat. Samalta sivulta löydät myös osoitteen, johon voit lähettää ideoita ja toiveita tulevista tapahtumista. Yksityiskohtaisemmin tapahtumista tiedotetaan yhdistyksen sähköpostilistoilla.

TaYHY ry löytyy nyt myös Facebookista. Käy tykkäämässä!